Post by stinislarinboi on Mar 1, 2022 5:26:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Champ: Space Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Champ: Space Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ korlátlan kitartást csal meg ▞▞▞
▞▞▞ Sky Champ: Space Shooter 2022 version ▞▞▞
jó játék történt most rajta.....de élvezem
Ugyanez a probléma az SPen használatával, a frissítés előtt működött, most nem működik a szinteken és a bajnoki játékon keresztül, javítsa ki!!!
Kiváló játék, amellyel a szinttel feljebb lévő elmét a gondolkodási stratégiába süllyesztheti. Miután megtalálta a tetszetős égi bajnokot, minden képzeletet felülmúl a szintje.
Nincs szinkronizálás, mivel iphone-t is használok, és két játékmenet van az eszközökben, bár összekapcsoltam a fiókomat
minden alkalommal, amikor megjelenik egy hirdetés, a játék leáll
Oké.nagyon menő
Szuper
szeretem ezt a játékot, de jó lenne, ha lenne néhány utasítás. Játék közben láthatod, hogy a szörnyek elejtik a dolgokat, de fogalmad sincs, mire valók vagy mit csinálnak. Eltartott egy kicsit, mire rájöttem, hogy az „újraélesztés” nem azt jelenti, hogy nézni kell, hogy újraéleszthessünk, és a harc előtti tárgyak vásárlása azt jelenti, hogy extra élményt vagy erőt kell vásárolni. még mindig szórakoztató játszani. frissítés: a játék frissítve, nincs több ingyenes cucc és több nézhető hirdetés. arról nem is beszélve, hogy a játék szerint a hirdetéseket eltávolítják, ha vásárolsz valamit. Megtettem, de még mindig meg kell néznem a hirdetéseket.
Szörnyű játékot játszottam a 15. szintig. Út a sok hirdetéshez. Még csak egy csillagot sem akarok adni.
Jó móka, de nem akarok csődbe menni a frissítések vásárlásával
Készítsen automatikus érméket, pls🤔
nagyon jó
A játék rendben van, de ne vásároljon semmit. Nem kapod meg, és visszatérítést kellett kérnem a Google-tól, amire várok.
Ez az a játék, aminek nagyon örülök. Jó grafikája van, és a legjobban egy kisállat szeretem, amivel lovagolok, ez olyan klassz játék. És offline is játszhat.
Szeretem az alkalmazást, csak szeretném, ha tudnád, hogyan szerezhetsz drágaköveket, ha videókat nézel, nekem nem működik, és lemaradok róla?!
Imádom ezt a játékot, v3ry addiktív, szórakoztató és élvezetes, ezt ajánlom.
Sky Champ: Space Shooter Aksyon ttem
Sky Champ: Space Shooter ایکشن wjlu
Sky Champ: Space Shooter แอ็กชัน djf
nagyszerű addiktív játék. amint elkezd játszani, nehéz abbahagyni
Ez semmi Ez egy allyoucanbebiching
Bár ez a játék szórakoztatott, eltávolítottam a nevetséges és bosszantó számú kiegészítés miatt, amelyek minden második küldetés után felbukkannak. Talán jó a játék. Nem vagyok hajlandó 30 másodpercet feleslegesen várni 2 küldetés után.
ennek a játéknak a fejlesztőinek, 5-öt adok neki, hogy válaszolt a legutóbbi problémámra a játék késésével és problémáival kapcsolatban. jelenleg a frissítés után zökkenőmentesen működik, és nincs késés az ellenség többszöri megölésekor vagy többszöri lef*gyasztásakor. köszönöm srácok, és remélhetőleg még több okimont és petomont választhattok, és még több tartalmat a játékhoz.
Imádom ezt a játékot, de túl instabil. A karaktergyűjtés némi csiszolódás ellenére is élvezetes, és szinte végtelen változatosságot kínál a csapatépítés során. Ügyeljen azonban arra, hogy gyakran készítsen biztonsági másolatot adatairól.A játék gyakran összeomlik, és a legutóbbi összeomlás megrongálta a mentési fájlomat, aminek következtében több száz órányi haladás és a Play Áruházban vásárolt vásárlásaim elvesztek (amit nem lehet visszaállítani). Élhetnék az újrakezdéssel, de VIP pontjaim végleges elvesztése elfogadhatatlan.
Sajnos a legutóbbi frissítésekkel tönkretetted a játékot, igazából nem is frissítés volt, semmit nem változtattál, hogy jobb legyen, csak rákényszerítetted a felhasználókat, hogy nézzenek egy hozzáadást, hogy megkaphassák azt, amit korábban ingyen adtak. ahelyett, hogy megkerüljük a játékkal kapcsolatos problémákat, például amikor megveszünk egy terméket a boltban, nem látunk róla információt és mit kínál!!! annyira szomorú, hogy el kell távolítanom ezt a nagyszerű játékot!
Ez egy szórakoztató játék. folyamatosan játszom.
A játékmenet nagyjából ugyanaz, mint a többi ilyen típusú játéké. De ti kényszerített hirdetéseket és további hirdetéseket szerezhettek be. Egyszerűen nem tudok élvezni vagy támogatni egy olyan játékot, amelyben vannak ilyenek.
függőséget okozó fa show
Tetszik a játék, de javításra szorul...A videók legtöbbször nem működnek...A hibák kijavításáig játszom
Csak 3 csillagot adtam, mert ezeknek a szörnyeknek egy része pokémonból származik
Élvezem a Boss Raids-t! A Pettomon szilánkok beszerzésének legjobb módja jelenleg. Az erősebzésre optimalizált Pettomonok itt igazán ragyognak, összehasonlítva a csatákkal és a történetharcokkal (amelyek előnyben részesítik a sebességsebzést).
Miawaug, hogy lássa, jó lenne-e látni l gemenya
szép koncepció. könnyű játszani. már régóta játszanak, és még mindig rengeteg móka. top játék. szép volt fiúk.
Jó és szórakoztató
Mindig 20 000 aranyat ad a sorsoláskor. Átverés
Szeresd a játékot. Rengeteg kihívás és különféle kivitelezési és beszerezhető felszerelés.
Rendben van, de nehéz gyorsan megtenni és nehéz pénzt szerezni
ez a játék sokkal jobb volt, mielőtt azok a mohó paraziták az ABI játékstúdióknál megvették, és tönkretették a játékot az alkalmazáshirdetésekkel, és így sokkal megnehezítették a pénzszerzést és a felszerelés vásárlását. most sem kapsz ingyen ajándékokat pár naponta. az utat 👏
Mókás kis időtöltő
A játék rendben van, de a power-upok nem tartanak sokáig.
Nagyon szeretem ezt a játékot, igen.Évekig játszottam vele, de egy hónapja kicseréltem a készüléket és valahogy nem tudom visszaállítani a biztonsági mentést. Más játékokat jól vissza lehet állítani, csak a skychampot nem. 5 napja írtam e-mailt a fejlesztőnek, és egészen mostanáig még nem kaptam meg a választ. Módosítanom kell az értékelést, hogy felkeltsem ide a figyelmét.
Disney Frozen Free Fall Games Puzzle fvs
a pettamonok, amik a tojásból mindig ugyanaz a faj... túl unatkozik, ha ugyanazzal a pettamonnal játszik.
Szerettem a játékot, amikor még korai hozzáférésben volt .Akkoriban volt egy chat szoba.Én és néhány online barátommal beszélgettünk ott a pokemonokról és elméleteket vitattunk meg velük kapcsolatban.Ha a srácok Dracosaurus és Angel látják ezt .Akkor szia Srácok, ez nekem Trogy vagy Trogydactyl (mivel később megváltoztattam a nevemet Trogydactyl-re, hogy felálljak a Dracosaurus ellen) .Emlékezzetek rám, a 21-es vagy 23-as pokémon chat-szobában beszélgettünk a pokémon elméletekről. Ó, azok voltak az idők. OG Sky bajnoki napok.
Szörnyű. Minden alkalommal, amikor teljesítesz egy pályát, hirdess, ha meghalsz, használhatsz drágaköveket (valódi fiúpénzből kell vásárolnod), vagy nézhetsz több hirdetést, és minden alkalommal, amikor megtenném, ez nem elevenít fel. A játék úgy működött, mintha soha nem néztem volna meg először. Szeretem a grind játékokat, de ez pusztán a nyerésért fizetett játék volt.
Miért van tiltva a fiókom? több mint egy hónapja játszom ezzel. múlt héten frissítettem a játékot..
A játék nagyszerű és szórakoztató. Bárcsak az érmék automatikusan hozzád érkeznének, de ez egy szép játék
Túl sok hirdetés.