Post by stinislarinboi on Mar 1, 2022 5:29:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Knife Hit ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Knife Hit IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz pul hack ▞▞▞
▞▞▞ Knife Hit 2022 version ▞▞▞
Çoooooooooooooooooxxxxxxxxx gözəl oyundu
Knife Hit Arkadspel rro
SUPER
təsadüfi sürətə sahib olmağın mənası nədir, insan təcrübəsini artırmaq üçün heç bir bacarıq inkişaf etdirə bilməz. tam şans.
Çox əyləncəlidir, həm də vaxt öldürün. Mən bc beş ulduzla qiymətləndirdim, nəhayət ki, indi hər öləndə reklamları spam etməyən mobil oyunumuz var, mən yalnız 30 dəqiqədən sonra bir reklam alıram və siz sadəcə 5 saniyədən sonra onu keçə bilərsiniz
Phphp
momo
Yaddaş xidmət edirsə və adətən edirsə, bu xüsusi oyun internetdə oynadığım ilk oyundursa, o, həmçinin barmaqlarınızı bıçaq və virtual ət kəsiciləri ilə kəsərək reflekslərinizi və əl-göz koordinasiyanızı yoxlayır, heç bir təhlükə yoxdur, ancaq qanınızı alır. hərəkət edir
Çox gözəl oyundur
Bu əla oyundur, lakin bir çox reklam üçün bir yol var. Mən də heç bir reklam üçün həftədə 4,00 dollar xərcləməyəcəyəm.
Knife Hit Аркады idt
Gözeldi
Bu 5 ulduz olardı, amma çoxlu əlavələr var və qıcıqlandırır ki, hələ də bəyənirəm, amma reklamları oxuduğum reklamları yox, çox şey əlavə etdim, amma onu oynayanda çox düşünmədim, nəyi başa düşdüm onlar demək lakin başqa sonra reklam prombelm o gözəl Mən oyunu istəyirəm
Oyunu bəyəndim, amma mənim üçün çoxlu reklam var. Onlar həqiqətən yoluna mane oldular
GESENG OYUNDU AMMA GEC YUKLENIR★★★
Bir çox çətinlik faktoru olsa da, olduqca yaxşı proqramdır. Cəngavər zirehləri kimi müəyyən patronları tapmaq üçün çox şanslı olmalısınız. Bir oyunda şans yaxşıdır, amma bu oyunda şanslar çox aşağıdır. Əla oyun olsa da və mən bundan həzz alıram!
Oyun bir müddət reklamlar həzz əhval-ruhiyyəsini pozana qədər maraqlı idi. Siz oyunu yenidən başlamazdan əvvəl hər dəfə bu bezdirici reklam görünəcək və ən pisi, 3 saniyədən sonra onu keçməyinizə imkan verməyəcək. Silmək qərarına gəldi.
Türkcə yazan bütün azərbaycanlılara anasına 🖕
Knife Hit · Ketchapp · son bıçaq problem! Jewels Legend - Match 3 Puzzle · LinkDesks - Jewel Games Star · Klassik matç 3 tapmaca offline oyun!
Fikrimcə, bu oyunu çox sevmirəm, çünki kobud olmasın, amma darıxdırıcıdır. Düşünürəm ki, Ketchapp oyuna yeniliklər əlavə etməlidir, çox vaxt bu da əyləncəlidir, həm də əksər vaxtların yarısı darıxdırıcıdır, lakin bu oyunu yükləməyinizə mane ola bilmərəm, onu yükləmək və ya etməmək sizin seçiminizdir. , sizə yükləməməyi tövsiyə edirəm. Bütün oyun odun və həmçinin alma vuran bıçaqdır və pendir də var və daha çoxunu vura bilərsiniz.
Bu olduqca yaxşıdır, lakin zaman-zaman gecikir və eyni reklamı dəfələrlə göstərir
Belə da
Oyun çox gözəldir... Bəs bu qədər reklamlar 😡😡😡 İnternet bağlantınız aktiv olanda oyunu rahat oynaya bilməzsiniz.
Mən başa düşürəm ki, pul qazanmaq lazımdır, amma bəlkə daha az reklam qoysanız, bu, daha mümkün / dostluq oyunu olacaq?
Əllla
Əylən! Və "Bossları" döyəndə, atmaq üçün istifadə etdiyiniz müxtəlif sərin/yaraşıqlı bıçaqlar toplaya bilərsiniz!
Knife Hit Arcade gnor
Bu oyunu bəyənmirəm. Bu qədər sadə oyun o qədər optimallaşdırılmamalıdır ki, mükəmməl qabiliyyətli Samsung A5-də gecikmələr olur. Oyun da bu günlərdəki digər mobil oyunlar kimi sizə çoxlu reklamlar göndərir.
YAXŞI UYUND
Burada çoxlu reklam var. Sadəcə oyunun ortasında, öləndən sonra və başlanğıcda olanda açılır. Bunlar da keçilməzdir və bu, sinir bozucudur. Təəssüf ki, mən onu 0 ulduzla qiymətləndirə bilmədim və bu rəyi yaxşılaşmağınıza kömək etmək üçün yazdım, diqqətdən yayınmamağınız üçün deyil. Və reklama baxaraq davam etməyə çalışdığımda, bacarmadım! Sabitlənənə qədər tövsiyə etmirəm. Ümumiyyətlə, BAD oyun
Bu oyun heyrətamizdir, bu, bıçaqları bir-birinə vurmadan fırlanan taxta bloka atmaqdan ibarət çox sadə bir konsepsiyadır. Oyun asan, həm də çətin olan mükəmməl balansı idarə edir. Siz oyunu oynaya və son dərəcə diqqətli ola bilərsiniz və ya oynaya bilərsiniz və həqiqətən diqqət yetirməyəsiniz. Bıçaqların kilidini açmaq da kifayət qədər çətindir, əgər siz uzun müddət daha çox kilidi açmağa çalışsanız. Ən yaxşı tərəfi də pulsuz versiyada çoxlu reklamların olmamasıdır. Həqiqətən bu oyunu tövsiyə edərdim.
super deyib 1 ulduzda gördük
icini s
8/10 (14 votes) - Download Knife Hit Android Free. Knife Hit is yet another casual game from the Ketchapp studio in which you can have fun for hours on end
Скачать взломанный Knife Hit на деньги для Android
Çox reklam
Yaxşı oyun bir az işlədilə bilər, bir az çaşqın ola bilər
Knife Hit. 14 views2 months ago. 10:40 Now playing. Free Fire. 9 views2 months ago. 5:21 Now playing ... 11 views1 month ago. ARKADA. 6 views1 month ago
Hər şey qaydasındadır, lakin 5, 10, 15 və s.-dən başlamaq üçün daha asan səviyyələr və ya ödəmə qabiliyyəti ilə edə bilərdiniz, lakin siz bu səviyyəyə çatmadan əvvəl çatmalı idiniz.
Əyləncəli, lakin bir az təkrarlanan oyun. Əks təqdirdə yaxşı, çox reklam və gözəl qrafika deyil.
Pis oyundu
Cooking Madness - Un Jeu de Chef de Restaurant Arcade ccu
Bu oyunun RN9Pro-da niyə bir az donduğunu bilmirəm və bu, oyunu narahat edir