Post by stinislarinboi on Mar 1, 2022 5:38:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragon Mania Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragon Mania Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ سکه های بی نهایت را کد می کند ▞▞▞
▞▞▞ Dragon Mania Legends 2022 version ▞▞▞
من 5 ستاره می دهم اما به نظر می رسد که با هر آپدیت مشکل دارم. این بار بازی پس از 2 یا 3 ضربه روی صفحه از کار می افتد. من بازی را حذف و دوباره نصب کردم. حالا ببینیم چی میشه
تا به روز رسانی اخیر دوست داشتم. اکنون همچنان بازی را قطع می کند و می گوید مکان را روشن کنید. آنها باید به سرعت به این موضوع پایان دهند وگرنه این بازیکن قدیمی را از دست خواهند داد
من خیلی وقت پیش بازی کردم، تصمیم گرفتم به بازی برگردم. در عین حال بهتر و بدتر شده است. برای یک چیز، شما سینه بزرگ را 15 بار باز می کنید تا اژدهای هفته را بدست آورید. با این حال من می بینم که شما تعداد زیادی اژدهای زیبای جدید را اضافه کرده اید.
Dragon Mania Legends Симулятори oqgw
زمان انتظار برای جوجه کشی بسیار ناخوشایند است. من باید حدود 22 ساعت صبر می کردم تا فقط یک تخم از تخم خارج شوم و نمی توانم هیچ چیز دیگری از تخم بیرون بیاورم تا زمانی که آن تخم مرغ تمام شود، که اگر بتوانم تعداد زیادی را در یک زمان از تخم خارج کنم، خرید ارزان تر بود. که فقط به دلیل زمان انتظار، بازی را بسیار کند و خسته کننده می کند. همچنین تبلیغات آزاردهنده هستند زیرا هر بار همان آگهی سیگار را دریافت می کنم. به روز رسانی: به نوعی از داشتن 99 الماس به 11 الماس رسیدم و پس از ذخیره آنها برای هیچ چیز خرج نکردم، بسیار ناراحت شدم.
اژدها را پرورش دهید و با اژدها مبارزه کنید. اشکالی نداره... اما: وقتی دانلودش میکنی- بازی پایه رو دانلود میکنی. برای پخش تقریباً هر یک از محتواها باید مرتب بارگیری کنید و این بازی فضای زیادی را نسبت به آنچه که هست اشغال می کند. بخشی از آن پشت یک دیوار پرداخت است - در حالی که هیچ جواهری را نمی توان با چیزهایی که فقط برای خرید در دسترس هستند معامله کرد و برچسب های قیمت می توانند تا 100 دلار افزایش پیدا کنند. تبلیغات نه تنها تهاجمی هستند، بلکه در برخی مواقع دچار مشکل می شوند و سوسو می زنند.
خوبه بدک نی
اول = برای حل مشکلات سرور به این بازی نیاز است سپس این بازی نیاز به حل مشکل تاخیر دارد بازی خوب است اما برخی مشکلات باگ این بازی را خراب کرده است ... کاش توسعه دهنده هر چه زودتر این مشکلات را برطرف کند ... در غیر این صورت بسیاری از بازیکنان کاملاً به این بازی ادامه می دهند. بازی ... توسعه دهنده عزیز لطفا مشکلات را برطرف کنید
چرا سرورها پایین می روند من نمی توانم بازی را در روز فقط در شب انجام دهم لطفا سرورها را تعمیر کنید.
همه بهروزرسانیهای جدید شروع بازی را برای بازیکنان جدید سخت میکند،
این بازی خوبه اما شما واقعاً باید تبلیغات را حذف کنید. آنها فقط از جایی بیرون می آیند و تجربه بازی را خراب می کنند. 😑😑
بازی عالی هست از بچه گی دارمش بهترین بازی دنیاست بعد از مرحله تون بالا باشه زیاد بهتون الماس میده
دوستان نصب نکنید همش تو بازی ایمتر نت می کشه 3گیگ تو یه روز می بره 😰
ویرایش: داشتم دو تا از اژدهایم را پرورش می دادم و تایمر گفت یک ساعت و نیم. من دو آگهی را تماشا کردم که مجموعاً یک ساعت (هر کدام 30 دقیقه) بود، اما هنوز 57 دقیقه فرصت داشتم. باید 30 دقیقه می گذشت کلاهبرداری کردم من دیگر هیچ تبلیغی را برای افزایش سرعت تماشا نمی کنم. همچنین، این واقعیت که چیز جمع آوری طلا فقط vip است، مزخرف است. وقتی تعداد زیادی اژدها دارید، جمع آوری همه آنها می تواند خسته کننده باشد. ممکنه دوباره حذف نصب کنم برای بازی کردن خیلی کثیف است. خیلی در جریان است
بسیاری از تبلیغات.، هی توسعه دهندگان کاری انجام می دهند
من نسخه قدیمی را بیشتر دوست دارم، امیدوارم که اژدها شیدایی قدیمی دوباره بازگردد، دلم برای بازی کردنش تنگ شده است
Dragon Mania Legends Simulácie xhfk
Dragon Mania Legends شبیهسازی dgxm
دختر من از این برنامه لذت می برد. ای کاش یک نسخه پولی وجود داشت تا بتوانیم همه تبلیغات را متوقف کنیم.
این بازی شگفت انگیز است. من هر روز ساعت ها سر این بازی می نشینم. این یک بازی عالی برای اتلاف وقت است.
بازی خوب است اما مشکلات سرور خیلی آزاردهنده هستند.
دانلود iNoty 1.5.2 برنامه نوار وضعیت آیفون برای اندروید
Dragon Mania Legends" شروع به آموزش شما خواهد کرد که بهتر است به دقت آن را دنبال نمایید.
سلام چرا باز نمیشه
سلام من سونیا انصاری هستم 11 سالمه واقعا بازی باحالی هست حتما نصب کنید پنج تا ستاره خیلی کمه اینم ستاره های دیگش ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐
من از وقتی این بازی را دانلود کردم دوست دارم. هزاران اژدها و بسیاری از رویدادهای هیجان انگیز، اما مشکل من این است که خرید اژدهایان دیگر بسیار گران است زیرا به جواهرات نیاز دارید. همچنین ارتقاء بسیار گران است، میلیونها دلار هزینه دارد و وقتی اژدها را تغذیه میکنید، غذای آنها به سرعت تمام میشود. فکر میکنم میتوانید رویدادهای بیشتری اضافه کنید و کاری کنید که اژدهایان دیگر با استفاده از سکهها یا ارتقاءها خرید کنند.
MEGA MAN X DiVE - MOBILE Aksyon ssc
این یک بازی عالی برای بازی در پس زمینه است. من عاشق ساختن امپراتوری اژدها و گرفتن اژدهای جدید هستم. رویدادهای ویژه نیز عالی هستند. خریدهای درون برنامه ای وجود دارد. شما می توانید بدون خرج کردن پول بازی کنید، اما برخی از فعالیت ها بدون سنگ های قیمتی بیشتر طول می کشد. در کل، بازی عالی!
الان یه مدت داره بازی میکنه این بازی بر اساس گیم پلی بازی واقعاً زیباست. اما، بسیار مایه تاسف است که توسعهدهنده چیزی را که مشتری در بررسی میگوید نشنیده است. دلیل اینکه من به این بازی 2 ستاره دادم تبلیغات است، بسیار آزاردهنده است، آنها فقط به صورت تصادفی ظاهر می شوند ... و فقط یک بار نیست. هر بار که جمعآوری طلا یا چیزی را تمام میکردم، تبلیغات بهطور تصادفی نشان داده میشد. بسیار آزاردهنده. من به این بازی 1 ستاره می دهم اما به دلیل جنبه دیگر، به جای آن 2 ستاره دادم.
تو پسر خوبی هستی اما نمیتوانی در رابطهای باشی که خیلی بیشتر شبیه به رابطهای با مرد خیلی عقب مانده بود که آخرین باری بود که من هیچ چرخشی در زندگیام نداشتم، فکر میکنم همینطور بود و نمی دونم چی بگم اما تو می تونی کاری که من دارم انجام بدی
این کسی که دارن می گن بله بزنید به فکر بله هستند و از این گیم یا بازی خوشان نمی یاد پس برایشان بله نزنید چون دارن دوروغ می گن.
ios چهارتا از بهترین.
Dragon Mania Legends Simulyatorlar zql
بازی سرگرم کننده ای هس کد b210e رو حتما بزنید تا هدیه های خوبی بگیرین
این یک بازی خارق العاده است اما همچنان روی صفحه اصلی بارگذاری می شود حتی با وجود اینکه من اینترنت پرسرعت و اتصال پایدار منطقه خود را دارم، امیدوارم بچه ها بتوانید این مشکل را برطرف کنید، بعد از حل این مشکل نظر خود را تغییر خواهم داد.
کسکش کیرکش کیر های همه توی دهنتون یبا این بازی
من این بازی را خیلی دوست دارم اما هنوز 3 ستاره می دهم زیرا در حال حاضر تبلیغات زیادی در این بازی وجود دارد حتی من نمی خواهم آن را تماشا کنم ، ناگهان ظاهر می شود لطفاً مانند این تبلیغات را از بازی حذف کنید سپس مطمئناً من به شما 5 می دهم رتبه بندی ستاره ای
بازی بسیار خوبی است تا اینکه تصمیم گرفتم وارد حساب کاربری قدیمی خود در Dragon mania legends در فیس بوک شوم و من را به یک حساب کاملاً متفاوت وارد کند. بعداً من تبلیغات بسیاری را تجربه می کنم که غیرقابل قبول و آزاردهنده است. بازی را برای علاقه و سرگرمی مردم و نه فقط برای تبلیغات برای دریافت پول درست کنید.
من این بازی را بارها در طول سال ها داشته ام و هنوز هم اعتیاد آور است. اگر عاشق بازی هایی هستید که موجوداتی را پرورش می دهند و از آنها مراقبت می کنید، مطمئناً توصیه می کنم