Post by stinislarinboi on Mar 1, 2022 5:44:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ A Tag Knight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ A Tag Knight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά απεριόριστο χρυσό ▞▞▞
▞▞▞ A Tag Knight 2022 version ▞▞▞
δεν μπορώ να ανοίξω το παιχνίδι επειδή ο όρος και η υπηρεσία δεν θα φορτωθούν, οπότε κόλλησα εκεί
Αυτό είναι κάπως εντάξει γιατί απλά το αλέθεις με κάνει να βαριέμαι σε κάθε επίπεδο και δεν ξέρω πώς να γίνω δυνατός γρηγορότερα επειδή είμαι ευγενικός σε αυτό το παιχνίδι
Καλό παιχνίδι, μπορείτε να αφαιρέσετε το περίγραμμα του ήρωα και να το κάνετε πιο τρισδιάστατο
ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
Υπέροχο παιχνίδι, αλλά στο πρώτο στάδιο το παιχνίδι μου κύλησε ομαλά, αλλά στο δεύτερο στάδιο το παιχνίδι ήταν τόσο αργό, ίσως αν μπορείτε να προσθέσετε χαμηλή ανάλυση...
Παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση σωστά;
1LINE – One Line with One Touch Namizne igre mjho
Ωραίο παιχνίδι αλλά λίγο βαρετό
Είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και ένα ωραίο παιχνίδι, αν και η κάμερα είναι το πρόβλημα, αλλά καλό παιχνίδι
Όταν ανοίγω την εφαρμογή. Είναι κολλημένο στην κενή λευκή οθόνη. Περίμενα και ακόμα τίποτα. Αυτό είναι σκουπίδια.
Δεν μπορώ να καταλάβω την κινεζική ή την κορεατική ή την ιαπωνική γλώσσα
αυτό... είναι... ΦΟΒΕΡΟ!!! το ενδιαφέρον είναι...Γλώσσα!! υπάρχει μια γλώσσα tagalog ώστε να μπορώ να καταλάβω το παιχνίδι χωρίς να το σκέφτομαι τόσο πολύ!! εδώ είναι το πρόβλημα... πρώτα το στάδιο του δάσους είναι αργό.. δεν ξέρω αν το τηλέφωνό μου έχει πρόβλημα ή το παιχνίδι.. δευτερόλεπτο ... ιστορία, πραγματικά... πραγματικά... ότι πρέπει να έχετε ένα παιχνίδι ιστορίας. Επειδή η έλλειψη ιστορίας κάνει το παιχνίδι βαρετό.. πρέπει πραγματικά να δημιουργήσετε μια ιστορία, έτσι τουλάχιστον έχουμε έναν καλό λόγο να συνεχίσουμε να παίζουμε αυτό το παιχνίδι, αλλά ακόμα.. ΚΑΛΑ!!
Εφαρμογή Nuce
Ωραία γραφικά αλλά καθυστερημένα. Το 1ο στάδιο είναι εντάξει. Αλλά στο 2ο στάδιο είναι πλέον καθυστερημένο. Δοκίμασα σε άλλες συσκευές με υψηλότερη έκδοση android όπως το 9.0 Pie, είναι σχεδόν το ίδιο. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ.
fepejhonjhon
Δεν είναι αδρανές, ναι, ΑΛΛΑ είναι απλώς ένα αδιάκοπο παιχνίδι με στοιχεία rpg, τίποτα καινούργιο, απλά δεν υπάρχει δωρεάν αυτόματη ασταμάτητα εκτός και αν το αγοράσετε. Γενικά δεν είναι κακό για έναν οπαδό του hack n slash. Θα πρέπει να προσθέσετε περισσότερα γεγονότα στο μέλλον και χαρακτήρες ίσως δέρματα ή κοστούμια πολύ καλή τύχη.
Τα μη καλά χειριστήρια είναι τόσο κακά
Το παιχνίδι είναι καλό και καλή απόδοση, αλλά χρειάζεται βελτίωση σε λειτουργίες όπως guild, pvp, MVP, dungeon και πολλά άλλα.
Αυτό είναι πραγματικά πολύ ωραίο επειδή έχει μια γλώσσα Φιλιππινέζων, αλλά παρακαλώ διορθώστε το 2ο στάδιο επειδή καθυστερεί χωρίς λόγο :0
Παρακαλώ κάντε το εκτός σύνδεσης αυτό το παιχνίδι δεν χρειάζεται wifi και σε σκληρό αφεντικό και τόσο ακριβούς χαρακτήρες 2500 me:34
Αυτό είναι πολύ ομαλό, σκληρό και τα γραφικά είναι πολύ καλά και φοβερά 😎😎😎 παιχνίδι Iove it, αλλά είχα ολοκληρώσει όλο το επίπεδο
Αυτό είναι που πραγματικά με θυμώνει, όταν κατεβάζετε ένα παιχνίδι και δεν είναι καν στα αγγλικά! Τι στο καλό υποτίθεται ότι ξέρεις σε τι κάνεις κλικ. Αυτό πραγματικά με εκνευρίζει καθώς NO WHERE στην περιγραφή του παιχνιδιού λέει ότι το παιχνίδι δεν είναι αγγλικά ή δεν φορτώνεται στα αγγλικά😑🤔
Εξαιρετικό παιχνίδι Προσθέστε άλλους χάρτες και χαρακτήρες
Qoo
😐
ωραίο παιχνίδι rpg συγχαρητήρια
Αυτό το παιχνίδι είναι το καλύτερο που θα το προτείνω σε όλους. Όλοι πρέπει να παίξουν αυτό το παιχνίδι. δημιουργήστε περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια, ευχαριστώ.
Πραγματικά υπέροχο παιχνίδι, έχω πολύ μεγάλες ελπίδες για τους προγραμματιστές
καλά γραφικά και γρήγορο παιχνίδι, αλλά υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στο custom, χάνει όλα τα εφέ του όταν τα έχεις όλα και φτιάχνεις το 32 revive μου =480 3base atk αλλά το custom θα μου έδινε 90 τοις εκατό μπόνους atk αλλά δεν έπαιρνε κανένα
Το μενού καθυστερεί χωρίς λόγο, οι δεξιότητες είναι βαρετές, η βασική επίθεση είναι βαρετή και η κάμερα είναι τρομερή.
αυτό είναι το πιο φοβερό παιχνίδι anime που έχω παίξει ποτέ 😍😍 μόνο ένα σφάλμα είναι το υστέρημα συνολικά το παιχνίδι είναι καλό...
πείτε Ε πολλές φορές αν είναι καλό πείτε Α αν είναι κακό ΜΜΙΝΕ ΕΙΝΑΙ: ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Πολύ χαριτωμένο
Υπέροχο παιχνίδι, αλλά εύχομαι η λειτουργία της κάμερας να είναι διαφορετική, όπως κύλιση για να δείτε αντί να πατήσετε. Επίσης το Dodge είναι άχρηστο, δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις καν όταν επιτίθεται, πρέπει να σταματήσεις πριν μπορέσεις να αποφύγεις.
Παλιά μου άρεσε να το παίζω
Δεν μπορώ να καταλάβω!!!¡!🤯δεν είναι αγγλική γλώσσα.
A Tag Knight Экшен ijia
πολύ ωραίο, δεν το συνιστώ
어택나이트 액션 dmdj
Ευχαριστώ για αυτό το παιχνίδι im filipino, οπότε η γλώσσα μου είναι tagalog και μπορούμε να αλλάξουμε η γλώσσα tagalog είναι τόσο ωραία και τα γραφικά είναι τόσο εκπληκτικά, αλλά ένα πρόβλημα είναι καθυστερημένο, αλλά το στάδιο 1 δεν είναι lag αλλά το στάδιο 2 είναι lag και ο έλεγχος είναι denie παρακαλώ διορθώστε αυτό το κακό δώστε 4 αστέρια γιατί μπορώ να καταλάβω εύκολα γιατί έχουμε γλώσσα tagalog και laggy ill δίνουμε 5 αστέρια εάν το παιχνίδι δεν είναι αργό
Θα ήταν πολύ διασκεδαστικό αν είχε μια STORYLINE, παρακαλώ προσθέστε ότι γιατί ναι, το κατέβασα και το απεγκατέστησα γιατί γίνεται βαρετό γιατί ξέρετε..
Φοβερό παιχνίδι εκτός σύνδεσης
γιατί είναι το δικό μου στα κινέζικα ή smth
Βαρετό. Εάν προσθέσετε μόνο χάρτη ανοιχτού κόσμου ή sandbox. Με μίνι τέρας και αφεντικά. Το παιχνίδι θα είναι φοβερό Wast of graphics and animation και gameplay μόνο για wave παιχνίδι. Χωρίς στόχο να το παίξω
Μακάρι αυτό να είναι εκτός σύνδεσης
Αδύνατη η αλλαγή της γωνίας της κάμερας σε αυτό το παιχνίδι, που κάνει τα πράγματα αρκετά ανόητα κατά τη διάρκεια των boss dungeons, αδύνατο να δούμε αν το αφεντικό επιτίθεται ή όχι εάν η γωνία της κάμερας αλλάζει σε σημείο που δεν μπορώ πλέον να βλέπω το αφεντικό, τόσο αδύνατο να αποφύγω ή να μετακινηθώ μακριά από την επίθεση του αφεντικού. Από την άλλη πλευρά, το παιχνίδι κολλάει ενώ προσπαθεί να παρακολουθήσει διαφημίσεις.
Το χειρότερο παιχνίδι ποτέ Το παιχνίδι είναι βαρετό
Κοίτα φίλε, τα παιχνίδια είναι καλά, αλλά σε παρακαλώ διορθώστε την καθυστέρηση στο μέρος του δάσους και το χιονισμένο μέρος ήταν τόσο αργό και ξεκίνησε το παιχνίδι μου πήρε 1 ώρα για να διορθώσω το πρόβλημα γλώσσας. Θα το πω αυτό, θα δώσω αυτό το 5 αστέρι και θα κάνω ένα βίντεο στο YouTube σχετικά με αυτό το τρελό παιχνίδι και επίσης να έχετε μια όμορφη μέρα
Είναι καλό, τα γραφικά είναι κάπως χάλια και η φωνή του χαρακτήρα κατά τη χρήση δεξιοτήτων, το μόνο που ακούω είναι ότι γρυλίζουν και επίσης η τιμή του ήρωα είναι αρκετά ακριβή
Δροσερό και υπέροχο παιχνίδι!
Tag Knight Aksiyon pvc
Το καλύτερο παιχνίδι RPG EVER!!
Είναι τόσο καλό και το καλύτερο είναι ότι είναι εκτός σύνδεσης.