Post by kinghardpacarming on Mar 13, 2022 17:29:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Plants vs. Zombies™ Heroes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Plants vs. Zombies™ Heroes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک primogems بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Plants vs. Zombies™ Heroes 2022 version ▞▞▞
ممنونم با فیلتر شکن می یاره اگه نیاورد اینترنت رو خاموش روشن کنید
من اینترنت کاملی دارم و اتصال من برای هر بازی یا برنامه دیگری کار می کند، اما نمی توانم این بازی را از یک خطای اتصال بازی کنم، وقتی هیچ مشکلی وجود ندارد.
من عاشق این بازی هستم، مثل اینکه از 5 سالگی هیچ شی بی جانی را دوست نداشته ام، اما (بزرگ و زامبی شده) طرح پرداخت به برد است. من هیچ کارتی نخریده ام و در سطح 19 تقریباً غیرممکن است که در هیچ مسابقه ای برنده شوم. من ممکن است شروع کنم به داشتن یک بازی خوب و سپس شخصی با یک عرشه پولی گیاهی را با 7 سلامت و 7 حمله، با توانایی خاصی برای ایجاد سلامتی در هر نوبت بیرون بکشد و من گوشت چرخ کرده هستم. اگر شما $$ برای خرج کردن دارید، این بازی عالی است، اما اگر شکست خورده باشید، یک شوخی است. 🤗
Plants vs. Zombies™ Heroes Grand public uwa
من واقعاً عاشق pvz هستم، زیرا ایده گیاهان در مقابل زامبی ها را دوست دارم، مانند آنچه که corater در مورد نام گیاهان در مقابل زامبی ها فکر می کند و همه بازی های دیگر 100000000/10 هستند حتی اگر بمیرم باز هم بازی را دوست خواهم داشت
Plants vs. Zombies™ Heroes Santai lfmp
راستش را بخواهید، این فقط یک بازی استراتژیک سرگرم کننده و سریع است که با ترجیحات همه مطابقت دارد
اگر زامبیها در مسیر راه بروند، بازی خوبی خواهد بود، این فقط گیاهان در مقابل گیاهان با پوست زامبی است
خب بازی خیلی خوبیه ولی یه ذره زشته و یه مشکلی با سوپرمتر داره که پر میشه ولی باز هم سپر شما رو فعال نمیکنه
خسته کننده ترین بازی که تا به حال بازی کرده ام. هوش مصنوعی بسیار باهوش است (هرگز فکر نمی کردم این را بگویم). برای چالشهایی که در آن یک عرشه جدید به شما میدهند، من چندین بار سعی کردهام فقط توسط هوش مصنوعی که با هر کارتی که بازی میکنم، کاملاً نابود شوم. علاوه بر این، این بازی به شدت p2w است و اصلاً f2p پسند نیست. بسیار ناامید
این یک بازی عالی است که نیاز به مهارت دارد و منطق و چالش های ذهنی دارد
این بازی سرگرم کننده است اما بازیکنان جدید باید تقریباً به طور کامل به حالت داستانی تکیه کنند تا جواهرات را برای به دست آوردن بسته ها به دست آورند، اما هنگامی که یک مجموعه مناسب به دست می آورید، نبردهای آنلاین فوق العاده سرگرم کننده هستند.
بازی فوقالعادهای است، اما اخیراً به دلیل تغییرات بهروزرسانی شده قبلی در تعادل کارت، مشکلاتی (غیرقابل حل) را در چالش پازل روزانه خود تجربه کردهاند. من در 2 تا 3 سال گذشته تقریباً هر روز این بازی را بازی کرده ام و هرگز در هفته، 2 هفته متوالی مشکلی را تجربه نکرده ام. به این معنی که در پایان هر دو هفته، جایزه بسته تقویت کننده رایگان دست نیافتنی است.
هیچ پاسخی از طرف توسعه دهنده مدتی قبل برای دریافت راهنمایی با آنها تماس گرفتم و به برگه پشتیبانی در تنظیمات رفتم اما هیچ کمکی صفحه پشتیبانی ثابت نمیشود.من فقط می خواهم اطلاعاتم را ذخیره کنم و به یک تلفن جدید منتقل کنم. این در مورد زمان و پول است، اکنون می خواهم حذف کنم و ادامه دهم. b.s خود را حفظ کنید من دیگه بازی دانلود نمیکنم
بازی بسیار خوبی است، ارزش یک ضربه را دارد
سیستم نبرد چند نفره کاملاً نامتعادل است و سیستم پاداش وحشتناک است. یک راه حل این است که سیستمی ایجاد کنید که وقتی در یک مسابقه برنده می شوید (چند نفره) نوعی بسته کارت یا صندوقچه ای با زمان انتظار برنده شوید. ایجاد دک بدون افسانه یا فوق کمیاب بسیار سخت است و سیستم پاداش این بازی بسیار کند است، من واقعا از این بازی لذت می برم و پتانسیل بالایی دارد.
من این بازی بسیار اعتیاد آور را دوست دارم، در جعبه های غارت شما شانس خوبی برای به دست آوردن آنچه می خواهید دارید. یکی از نقاط قوت بازی این است که سیستم "زندگی" وجود ندارد، بنابراین بازیکنان هر مدت زمانی را که می خواهند بازی کنند، انتخاب می کنند. به طور کلی من این بازی را دوست دارم اما به دور از عیب و نقص است.فقط التماس میکنم که با کارتهای جالبتر یا شاید یک nerf به ترکیبهای خاص بهروزرسانی شود، مهمتر از آن در دستگاه من شما نمیتوانید از طریق تبلیغات جواهرات دریافت کنید و گاهی اوقات فقط خراب میشود. خواستگاری هم ایراد دارد.
نیاز به حالت های بیشتر قهرمانان زامبی
Plants vs. Zombies™ Heroes Казуальные mxmn
بازی گنبد است، خاطرات را زنده می کند. اما من همین مشکل را در رابط با سه دکمه سیستم دارم. نمی توان چیزی ساخت..-_-
Plants vs. Zombies™ Heroes פנאי sjt
بازی فوق العاده گرافیک عالی مرا به یاد دوران کودکی ام می اندازد
بدترین برنامه، من صاحب تمام کارت های ممکن هستم اما به دلایلی کارت ها را در صورت نیاز دریافت نمی کنم، به جای کارت های تصادفی، بازیکنان باید بتوانند کارت های مورد نیاز خود را انتخاب کنند، همچنین من بسته های کارت 10 برابری با 1000 جم خریدم. بارها و حتی یک افسانه ای از آن نگرفتم، هدر رفت.
به نظر می رسد که EA از نوامبر 2021 بی سر و صدا سرورهای بازی را خاموش کرده است، زیرا نیمی از بازیکنان، شامل MYSELF INCLUDED، قادر به ورود به بازی نیستند. فقط می گوید ما Wi-Fi نداریم (حتی اگر نوارهای کامل و دریافت کامل داشته باشیم). این بازی باید سال گذشته تعطیل می شد.
عالییییییییییییییییییییییی
من که خوشم نیومد خوب نبود😕
آااااااااااااای
Plants vs. Zombies™ Heroes Priložnostne dabr
👏👏👏
در واقع سخت است، اما اگر بیشتر تمرین کنید، مهارت بیشتری کسب می کنید
بازی به خوبی ساخته شده و پتانسیل بالایی دارد. متأسفانه تعمیر و نگهداری کمی از سوی توسعه دهندگان وجود دارد. بهعنوان یک پخشکننده اندروید، نمیتوانم با دوستانم با آیفون بازی کنم، هر فرد با خطای نان تست میگوید که باید بازیهایمان را بهروزرسانی کنیم. اگر بازی بیش از 4 ماه پیش آپدیت شود، مطمئنا عالی خواهد بود.
قدرت بین کارت های لایه های مختلف بسیار زیاد است، وانیل 1/1/1 در مقایسه با 1/2/2 با نقاط مثبت وجود دارد، و بدست آوردن کارت های رقابتی از طریق بازی آزاد بسیار سخت است. اگر این مشکل حل شود، خود بازی کاملاً لذت بخش است
بازی فقط میگه خطای اتصال وقتی به اینترنت وصل میشم بدون مشکل. از بارگیری امتناع می کند. اتلاف کامل زمان، دریافت نکنید.
قابلیت پخش مجدد بالا است، اما تعدادی ترفند وجود دارد که باعث بهبود بازی می شود مانند پاداش برای تکمیل حالت های تک نفره، سیستم کامپیوتری بهتر برای بازی آنلاین، و اطلاعات کلی در مورد طول "فصول" آنلاین. به روز رسانی wo نیز مفید خواهد بود.
بازی عالی پر از سرگرمی
گیم پلی بازی همیشه سرگرم کننده بوده است، اما اخیراً موقعیت عجیبی پیش آمده است که من باید روزانه 293 مگابایت داده را دانلود کنم! این وضعیت معمولا فقط یک بار بعد از هر آپدیت اتفاق می افتد اما اکنون هر روز اتفاق می افتد! من سعی کردم بازی را دوباره نصب کنم اما بعد از مدتی دوباره این اتفاق می افتد، لطفاً آن را اصلاح کنید و من به 5 ستاره امتیاز می دهم! این یک مشکل بسیار خسته کننده است!!!!!
بازی بسیار خوبی با برخی مشکلات، مانند دانلود چیزهای اضافی و در کل به جز یک بازی خوب 🎮
این بازی فوق العاده سرگرم کننده است ... اما ممکن است بپرسید "پس چرا فقط 3 ستاره؟" خوب، این بازی، مانند همه بازی های ea، برای برنده شدن پرداخت می شود. شما هنوز هم می توانید بدون پرداخت پول خوب کار کنید، اما بازی آنقدر سریع می شود که تنها دو گزینه شما قبل از حذف بازی این است که به صورت چند نفره بازی کنید و در رتبه های بعدی قرار بگیرید و فقط باید مدت زیادی منتظر بمانید تا لیگ به پایان برسد و شما می توانید کارت های خود را دریافت کنید، یا فقط برای برخی از کارت های مجازی که فونت آنها در زندگی واقعی وجود دارد، مقدار زیادی هزینه کنید. وای من 500 گرفتم
آزاردهنده است وقتی هوش مصنوعی همیشه کارت عالی را دریافت می کند، وقتی شما 20 سالم و هوش مصنوعی 1 ستاره دودویی می گیرند و از overshot استفاده می کنند و فوراً برنده می شوند. همچنین شما همیشه در هر شرایطی بدترین کارت را دریافت می کنید.اگر عقل خود را دوست دارید بازی نکنید.
این بهترین بازی 10/10 در تمام طول تاریخ است
اگر دوست دارید با یک عرشه استارت در مقابل رایانه ای بازی کنید که همه کارت ها را دارد و پیروزی در نبردهای تصادفی را بسیار بسیار سخت می کند، این برای شماست. تصور کنید که یک بازی ساخت عرشه (MTG، Yu-Gi-Oh، و غیره) را انجام می دهید، زمانی که یک عرشه شروع دارید، اما حریف شما همه کارت ها را دارد. چقدر سرگرم کننده خواهد بود؟ دقیقا. به همین دلیل این بازی 2 ستاره می گیرد. همچنین تطبیق آنلاین یک مبتدی را در برابر فردی که سطح 17 است قرار می دهد. باز هم چقدر سرگرم کننده است؟ گیاهان در مقابل زامبی ها را دوست داشته باشید اما این را نه
Navigraph Charts টুল nzkm
بازی خوب خراب در حال حاضر تبلیغات اصلا کار نمی کند و بازی حتی از صفحه اول هم عبور نمی کند دیگر باید این مشکل را به زودی برطرف کنند.
زامبیها خیلی فعال هستند، ترفندی وجود دارد که همه زامبیهای آنها را به غولپیکر تبدیل میکند. به این معنی که آنها می توانند 5 1 زامبی مغزی را قرار دهند و سپس کل زمین را پاک کنند. همچنین یک غول پیکر وجود دارد که هر بار که آسیب می بیند یک غول پیکر ایجاد می کند. یکی از غولهایی که تخمریزی میکند میتواند تک تک گیاهان را از مزرعه حذف کند. برای 5 غول پیکر در نوبت 5 شمارنده ای وجود ندارد. نه تنها برای برنده شدن هزینه سنگینی دارد. اکثر افرادی که با آنها مخالفت می کنید، عرشه های انباشته ای دارند که شما فقط می توانید در مورد آنها رویاپردازی کنید
تبلیغات خراب هستند، پاداشهایی را که وعده دادهاند به شما نمیدهند یا «X» را برای بستن آنها نشان نمیدهند، بنابراین باید کل برنامه را دوباره راهاندازی کنید.
وقتی چیزی بسیار وابسته به انرژی است، می تواند واقعاً سرگرم کننده یا واقعاً خشمگین باشد. اشکالی نداره. با این حال، هنوز برخی از مشکلات، مانند به روز رسانی گاهی اوقات برای همیشه طول می کشد، پس من باید به روز رسانی را دوباره دانلود کنم، زیرا بازی در حال بارگیری نیست. می تواند p2w بسیار خوبی باشد، به خصوص با سیستم مطابقت. سطوح بعد از 50 بدون خوش شانس بودن / داشتن کارت های خوب تقریباً غیرممکن است.
این بازی حتی لود نمی شود. هر وقت سعی می کنم و بازی می کنم می گوید یک خطای اتصال وجود دارد و باید وای فای خود را بررسی کنم. همه چیز کار می کند، بنابراین من بازی را بررسی می کنم. درست نمی شود پس کش را پاک می کنم. کار نمی کند، بنابراین گوشی را حذف و ریست می کنم. کار نمی کند. به طور جدی حتی سعی نکنید زیرا فقط شما را آزار می دهد.
چرا دانلودش کنده؟؟؟
خیلی احمقانه، برای افرادی که فکر میکنند بازی هستند، حتی با وجود نوار کامل، اتصال اینترنت ندارند، به این معنی است که آنها از یک مود استفاده میکنند AKA Cheating برادرم تقلب را امتحان کرد و نتایج این است: "بدون اتصال به اینترنت، لطفا دوباره امتحان کنید" اگر از مود استفاده نمی کنید به این معنی است که بازی با گوشی شما در ios یا iphone سازگار نیست، اگر همیشه ظاهر می شود به این معنی است که سعی می کند از طریق حساب های قبلی شما عبور کند.