Post by kinghardpacarming on Mar 13, 2022 17:43:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Brother Rabbit ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Brother Rabbit IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код більше витривалості ▞▞▞
▞▞▞ My Brother Rabbit 2022 version ▞▞▞
Ця гра також завмерла на мені, і немає можливості продовжити. Я розв’язав головоломку з генератором електроенергії і повернувся вгору по драбині, це повинно було викликати кінематограф, але нічого не відбувається. Значок відеокамери знаходиться в нижньому правому куті екрана. Анімація в режимі очікування продовжує відтворюватися, але натискання на екран нічого не робить. Я спробував закрити та відкрити гру, але вона збережена таким чином. Я хотів би повернути гроші, але я придбав повну гру у безкоштовній версії, і магазин Play не розпізнає
Чудова гра, складна, але не неможлива. Фонова історія дійсно крута. Єдина проблема в тому, що він занадто короткий! Можливо, вийдуть додаткові рівні?
Погано дуже дуже погано, не довіряйте відгукам. Погана графіка, повільна реакція на дотик пальця, також не зовсім безкоштовно 😑, після вирішення дуже простих кількох головоломок вони просять вас заплатити, щоб продовжити. Також варто зазначити, що це гра для дітей, а не розгадування таємниць.
Було весело, але ви повинні заплатити, щоб грати в повну гру, тому один початок, оскільки я навіть не міг її закінчити
My Brother Rabbit Piedzīvojumu spēles gcuu
Прекрасна історія.
це моя улюблена мрійна гра, музика також чудова. Чудова робота, я великий шанувальник. продовжуй гарно працювати
Sky Baron: War of Nations Акционе kaea
Гра постійно зависає, тому не може прогресувати.
Гарний твір мистецтва, химерний, приємний.
My Brother Rabbit Aventura irs
Чудова маленька гра-головоломка.
Підказки не працюють
Завмирає на другому рівні - абсолютно не грати. Будь ласка, виправте або поверніть гроші!
Відмінна гра! Головоломки складні, але розв’язні. Вам не потрібно забагато підказок, але ви отримуєте безкоштовні щодня про всяк випадок. Якщо ви не побачите те, що говорить вам підказка, не хвилюйтеся, вона не використовує іншу підказку, щоб побачити її знову. Мистецтво чудове, а сюжет милий і химерний. Важко знайти такі гарні ігри.
Це чудова гра, однак я вважаю, що вона просто завмерла на мені... навіть після виходу з гри та перезавантаження вона все одно нічого не дасть... так засмучена... aaarrrgggh. Я також дуже далеко в грі. Крім того, я щойно придбав купу підказок, але вони навіть не працюють... Крім цього збою, це чудова гра....
Безкоштовний лише перший рівень
My Brother Rabbit 冒險 uykm
Я намагався придбати функцію розблокування за 3,99 доларів, але вона не відкриває вікно покупки. І це не дозволяло мені купувати підказки. Дуже розчарований, бо хотів продовжити гру.
Гарна історія, гарні ілюстрації. Але це дуже заплутано. Коли приходять міні-ігри, жодних інструкцій чи допомоги. Ви не знаєте, що робити.
Це дивовижна маленька гра з милим, химерним мистецтвом і веселими головоломками. Я вважаю, що це коштує цілком розумної плати за всю гру. Немає проблем з відтворенням. Нарешті, потрібно було використати підказку глибоко в грі, але якщо ви знайомі з цим типом ігор-головоломок, можливо, вони вам не знадобляться.
Отримайте, але коротко
Чудова гра... поки не замерзне і не перестане працювати. Читайте відгуки!! Так багато говорять це. І, звичайно, він завмер за кілька хвилин після того, як я заплатив за повну гру. НЕ ТАЙТЕ ГРОШІ!!!
Неймовірно добре. Хотілося б, щоб це було довше.
Насправді хороша гра, АЛЕ, система підказок жахлива. По суті, ви змушені витрачати купу грошей або перемикатися між покроковим керівництвом. Існує також «повна версія», яка точно така ж, за винятком майже вдвічі дорожчої ціни за розблокування цієї версії. Хоча це добре, здається, що розробники переборщили, намагаючись отримати гроші за це. Як казали інші, це також досить коротко, враховуючи, скільки коштує грати.
Могло бути трохи більше/легше побачити. Інакше це було чудово!Поки що ставлю 4*, бо я тільки почав і вже закоханий. Я сподіваюся повернутися з 5*;-)
Завмирає на 2-му рівні
Бідний! Гра зависла відразу після покупки
Це дуже сподобалося. Дивовижна графіка, заспокійлива музика та гарна історія. Можна було грати набагато довше!
Прекрасна екстравагантна гра
Гарна гра
Сюжетна лінія насправді дуже близька моєму серцю. Ця гра викликає звикання, весела, тонка змісту, варта грошей, але, перш за все, сюжетна лінія КРАСИВА.
My Brother Rabbit Dobrodružné tjgj
Поки що це дійсно насолоджується. Дякую
Гра розгадування головоломок. Тема орієнтована на креативний розум, з альтернативним поглядом на реальність. Завершіть главу 1. Гра вимагає від мене оплати за доступ до розділу 2. Хіба це не безкоштовна гра?
Люблю гру. Сподіваюся, ви зробите більше. Єдине, що потребує покращення, це підказки, їх не завжди можна побачити, і вони швидко зникають. Інакше люблю це
Після гри на першому рівні я був настільки захоплений, щоб купити гру. Я зазвичай цього не роблю! Примхлива, сюрреалістична історія з плавною анімованою милою графікою перетворила її на не просто гру з прихованими предметами. Я зміг відтворити його без підказок, що не означає, що він був занадто простим; просто керована складність. Його презентація досить приваблива, щоб зробити відтворення чіткою можливістю. Мені сподобалось.
Плюси: це відповідає своїй назві, безперечно головоломка, у неї є приємний виклик. Графіка весела та креативна. Мінуси: я купив пакет, щоб розблокувати всі глави та покінчити з рекламою. У мене було 30 підказок від початку гри та моєї покупки, але це не дозволило мені вибрати, коли я їх використовував. Якщо я кинув слухавку на кілька секунд, це використовувало підказку без мого запиту. Тепер мені доводиться чекати кожні 5 хвилин, щоб отримати безкоштовний, і це обмежено 5 раз на стільки годин... Не хвилюйтеся.
Мені сподобалася ця гра...все було чудово зроблено...графіка, музика, розповідь та анімація так ідеально зроблені. Єдина моя скарга полягає в тому, що вона закінчилася занадто рано... Я б рекомендував цю гру всім, хто любить головоломки тихим або дощовим днем...
Мені дуже подобається гра, але це не круто, коли ви берете плату за решту гри лише після першої глави! Будь ласка, зробіть це безкоштовним, навіть якщо вам потрібно розмістити в ньому рекламу. Просто не перестарайтеся з рекламою, як у більшості ігор!
Оплачено за повну гру. Грав на п'ять грошей і гра зависла.Дуже гарно, але лише перший епізод безкоштовний!
Дуже незрозуміла гра. Без підручника.
Чудова гра!
Не безкоштовно. Просто демо
My Brother Rabbit ماجراجویی soz
Найкраща гра! Графіка, приховані об'єкти, трохи пригод! Однозначно рекомендую
Дивовижна історія & яка чудова музика!