Post by kinghardpacarming on Mar 13, 2022 17:49:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Catapult King ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Catapult King IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک کریستال های بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Catapult King 2022 version ▞▞▞
بازی بسیار باکواس فقط گذشت زمان
این بازی v.v.v بد است. بازی بد است و درست کار نمی کند
منجنیق کینگ بازی خیلی خوبیه
خوبه.چندسال پیش بازی کردم. ولی موندم چرا ردنمیشه ازمرحله 29ردنمیشه معجون میخواد.حالا نمیدونم ازکجابیارم جریانش چیه.کسی نمیتونه راهنمائیم کنه.ممنون میشم. سازندشم که عین خیالش نیست.
مضحک است که باید 24 ساعت صبر کنید تا بتوانید مجموعه چالش های بعدی را بازی کنید. وات پاره کردن توسعه دهندگان همیشه راهی پیدا می کنند تا شما را از بین ببرند تا اگر نمی خواهید صبر کنید مجبور شوید پول واقعی بپردازید
خوب است اما کافی نیست اما برای گذر زمان بهتر است
Fight Gun Skib
لطفاً امتیازات، طلا، برنز، نقره و سنگ خود را توضیح دهید. منظورشون چیه که هر سنگ رنگی که بالاترین کمترین مقدار هست؟؟؟
این بازی به خاطر شوالیههایی که ادوارد حتی قرار نبود با آن بچهها بجنگد خیلی بد است، منظورم این است که آن بچهها حتی به نظر نمیرسند که خالق آنقدر تنبل بود که حتی از آنها شوالیههای واقعی بد بازی کرد و شاهزاده خانم به هر حال منزجر کننده به نظر میرسد...
بازی خیلی خوبیه
Ball Blast આર્કેડ phpe
نمی توانید نسخه کامل را بخرید تا از شر تبلیغات تشدید خلاص شوید زیرا همه جهنم تحمل آن را ندارند
Catapult King Vabaajamängud qyc
من آن را بازی کرده بودم اما از این بازی بسیار ناامید هستم زیرا پس از تکمیل سطوح، جادو نمیگیرم و هیچ تبلیغی برای گرفتن جادو نشان نمیدهم، لطفاً کاری روی آن انجام دهید.
این بازی بسیار کلاسیک و بازی بسیار خوبی بود
محمد
سلام این بازی خیلی باحاله ولی مرحله های آخرش خیلی سخته بخاطر همین یک ستاره کم دادم ولی خیلی قشنگه ممنون از سازنده 👌👌
بازی عالی و دوست داشتنی است، اما زمانی که بازی را انجام می دهم و تایم صفحه نمایش تمام می شود، گوشی به طور خودکار خاموش می شود
باورم نمیشه من وقتی ۵ سالم بود این بازی و تو گوشیه بابام بازی میکردم اما الان ۱۱ سالمه و بعد از ۶ سال پیداش کردم خیلی خوشحالم.
چرتع نصب نکنید
حاوی تبلیغات بسیار زیاد... محتوای مضر برای دستگاه و صرف زمان بیشتر برای بارگیری مجدد بازی...بدترین بازی ها
این بازی خیلی خنده دار است من آن را دوست دارم
بازی خوبیه گرافیک و مکانش خیلی خوبه من این بازی رو تو این بازی دوست دارم همه افراد و کار مردم خوبه بازی خوبیه 😎
این یک بازی احمقانه است که باید به آن امتیاز داد، اما من از اتلاف وقت و داده متنفرم
بازی خیلییییییییییییییییی خوبیه
بازی عالی بسیار لذت برد. درخواست از توسعه دهنده برای ایجاد نسخه دیگری با گزینه های پیشرفته. متشکرم.
عالی
بازی خراب است تبلیغات فقط نیمی از زمان کار می کنند. درستش کن
وقتی بازیم تموم شد نمیتونستم بازی رو ببندم... مجبور شدم گوشیمو خاموش کنم تا بتونم از بازی خارج بشم. بنابراین من آن را از گلکسی نوت 5 خود حذف کردم
لطفا ویدیو را تغییر دهید
بازی زیبا با کنترل عالی
هیچکس
بازی عالی است، اما توپ باید پیکان نقطهدار را به نقطه علامتگذاری شده نشان دهد
بازی بسیار خوبی است اما پیشنهاد میکنم سنگهای مازاد در تکمیل یک سطح به سنگهای سطح بعدی اضافه شود.
بازی خیلی قشنگیه👍
وارد بازی جذاب و جذاب شوید
چرا برنامش باز نمیشه
این بهترین بازی آفلاین است.
سلام
این بازی لعنتی خوب است شما می دانید که آن را بسیار جالب است
خیلی عالی هستش.دم شما گرم
من بازی را دوست دارم، اما به نظر می رسد که دوست دارم در 2 سیستم اندرویدی مختلف من خراب شود. اما تا به حال روی آی او اس همسرم (آیفون 6 اس) عالی کار می کند، وقتی خراب می شود، سیستم سوراخ را خراب می کند، باید دستگاه را دوباره راه اندازی کنم یا ثابت بمانم. بسیار ناامید کننده.
لطفا قبل از توضیحات بازی بنویسین بازی بچگونس 100 مگابایتو برا ی بازی اکشنم زیاده مثلا چی فکر کردی سازنده شما ک عقلتون مث بازی نیس ک
بازی خو بی بود