Post by kinghardpacarming on Mar 13, 2022 17:58:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Unholy Adventure: Mystery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Unholy Adventure: Mystery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufije žetoni napak ▞▞▞
▞▞▞ Unholy Adventure: Mystery 2022 version ▞▞▞
Dobra umetnost in zgodba, vendar bi bila mehanika lahko bolj intuitivna.
dobro
Kakšno razočaranje. V tem sem zelo užival, da sem prišel do naslednjega dela, ki je zelo kratek. Samo da pridemo do naslednjega dela, zanimive rezine, začnemo hoditi in to je to. Zdaj morate počakati na 2. del. Ne glede na to, kolikor sem užival v 1. poglavju, zagotovo ni bilo dovolj, da bi počakal (ali plačal) za ostalo.
Zaenkrat vse dobro.. Dala sem mu 4 zvezdice, ker gumb za nazaj ne deluje.
Zaenkrat se zdi neverjetno! Brez oglasov na vidiku, lahko dostopni namigi, odlična grafika in zvočna zasnova, zanimiv zaplet. In vse brezplačno! Vsekakor priporočljivo
Odlična igra, ima vzdušje, ki me spominja na stare šolske pustolovske igre point and click. Bravo, res dobro opravljeno
Nad mojimi pričakovanji! Vsekakor bi nadaljeval z igranjem, če ne bi bila plačana vsebina. Čeprav bi rekel, da bi bilo tudi vredno cene!
Amazibg grafika, kul mehanika, gladek prehod so razlog, zakaj mi je ta igra všeč
Zelo gladko igranje in pametne uganke
Lahko bi bila dobra igra. Uganke so izredno enostavne, vendar vam omogočajo dostojno zapravljanje časa. Prekratko in morate plačati za vsak obrok posebej in po 3 $ za kos, postane zelo drago za igro, ki sploh ni zelo zahtevna.Res me je potegnilo, pa zmrzne in se zruši preveč, da bi deloval:/
Rad igram celotno igro, vendar če je brezplačna.
Všeč mi je bilo, vendar premalo, da bi kupil 2. poglavje.
Igra Jhatu Hy
Te igre so mi zelo všeč, zgodbe so odlične, res dobro napisane. Grafika je odlična, enostavna ergonomija, preprosto morate igrati igre..
Do zdaj je bila ena najbolj zanimivih iger, ki sem jih kdaj igral na mobilniku, obožujem igro in vzdušje
Res kul igra ampak prekratka. Veselim se 2. dela. Upam, da bo vsaj tako dolg kot igre Lucid Dream.
Res dobro, a premalo vsebine, da bi kupil drugi del. Če bi mi prvi obrok dal malo več, potem bi naredil.
Prvi del plačljive igre. Navdušujoča zgodba, zabavne interaktivne uganke. Vendar sovražil, da se konča. Lepa grafika.
Joc de avion de zbor de oraș Simulare rhff
Pravkar končan prvi del komaj čakam na drugi in tretji del. Odlična igra je res uživala v njej.
Drugi del te igre ne bi smel biti ločena premium igra
Dobra igra, morda ima potencial za boljše.
........zvezda........💞💞💞💞💞💞💞💞💞
Malo kratko. Bil sem nekoliko razočaran, ko sem izvedel, da je to v bistvu demo ali predzgodba dejanske igre, ki je plačana za igranje. Ampak zelo zanimiva zgodba. Ni preveč težko.
Ko ugotovite slog igre, je prepričljiv.
Všeč mi je igra! Tudi zgodba, uganke in grafika! Še ena čudovita Dalijeva mojstrovina! Nič me ne moti plačati za igranje. Številne uganke želijo, da plačate za namige .... ki se lahko porabijo. Ampak to je povsem dostopno. Vsak si mora ustvariti nekakšno življenje razvijalci iger, tako kot vsako delo.
Dostojna igra. Uganka je precej preprosta, tako da plus, a zgodba ni nič zares izstopa. Včasih je mc lahko zelo moteč.
Zaenkrat enako kot prejšnje delo. Všeč mi je umetniško delo in zgodba, zelo zanimiva. Zelo zanimivi monologi in dialogi. Nočem, da se ta igra konča.
dobra je, grafika in zvok kontrolnikov, igranje je popolno, a če pričakujete, da se bo končal brezplačno, boste razočarani, ta aplikacija je le kot poskusna.
Svojo igro prodajajo za denar in del po del in o tem niti ne omenjajo, ampak potem, ko prenesete in igrate igro
Še en zadetek! Bila sem tako navdušena, ko sem prejela e-poštno sporočilo, ki me je obvestilo, da je Unholy Adventure končno na voljo! Prvi del sem končal v eni seji. V tem sem zelo užival, vendar je bilo daleč prekratko. Potrudil se bom, da potrpežljivo čakam 2. del. 🙂
To je super igra, všeč mi je
ne deluje. čas nalaganja registra traja tako dolgo. Čakal sem nekaj minut, a še vedno nisem začel. Za igro sem plačal 3700 Won. Upam, da boš kaj naredil. popravljam sam.